GÜNCEL HABERLER

Ahmet Önal’dan vatandaşın yüzünü güldürecek hizmet! Kent Lokantası açıldı!

CHP’li belediyelerin hizmete sunduğu Kent Lokantası, Kırıkkale’de de açıldı. Kent Lokantası’nın açılışını Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal gerçekleştirdi.

Abone Ol

Türkiye genelinde CHP’li belediyeler tarafından açılan Kent Lokantası, Kırıkkale’de de açıldı. Ankara Caddesi üzerine açılan Kent Lokantısı’nın açılışı bugün saat 12.00’de yapıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın gerçekleştirdiği açılışa çok sayıda Kırıkkaleli vatandaş katıldı. Kırıkkaleli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kırıkkale Kent Lokantası’nın ilk menüsü mercimek çorbası, tas kebabı, pirinç pilavı ve baklava oldu.

“KIRIKKALE’MİZİN PROBLEMLERİNİ TEKER TEKER ÇÖZECEĞİZ”

Kırıkkale Kent Lokantası’nın açılışı öncesi konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Gözlerinizdeki umudu, coşkuyu görüyorum. Bu beni daha da cesaretlendiriyor. Görüyorum ki, yalnız yürümüyorum. Yol çıktığımızda şunu söylemiştim, ‘Kırıkkale halkının çok seviyorum, Kırıkkale halkına yürekten inanıyorum, kendimi bu şehrin bir hizmetkarı olarak görmüyorum.’ O gün yola çıktık, yalnız asla yürümedim. Görüyorum ki, beraber yürümeye, umudu büyütmeye Kırıkkale’ye hep beraber hizmet etmeye, Kırıkkale inanmış. Allah hepinizden razı olsun. Göreve geldiğimiz ilk günden beri nasıl vatandaşımıza dokunuruz, nasıl hizmet ederiz problemleri, ihtiyaçları nasıl çözeriz, bunun gayreti içerisindeyiz. Vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz, yaşadığı sıkıntıları biliyoruz, karşılaştığı güçlükleri biliyoruz. Çünkü biz bu kentte yaşıyoruz, bu kentin sorunlarını görüyoruz. Öyleyse bir karar verdik, dedik ki, ‘her gün daha çok çalışacağız, gerekirse uyumayacağız. Kırıkkale’mizin bildiğimiz problemlerini teker teker çözeceğiz.”

“BELEDİYENİN PARASINI ÇAR ÇUR ETMEDEN AÇIYORUZ”

“Bir ekonomik kriz var, bir pahalılık var, vatandaşımızın karşılaştığı zorluklar var. Ailelerin, öğrencilerin, emeklilerimizi yaşadığı sorunlar var. Bu problemleri çözmeliyiz dedik. Bir araştırma yaptık, vatandaşımız bizden Kent Lokantası istedi. Dedi ki, ‘Ahmet Bey Türkiye’nin birçok yerinde var, vatandaşımızın ihtiyacı var siz de açın.’ Yaklaşık 2 haftalık bir çalışmayla ekibimizin plan proje ekimiz ve onunla beraber çalışan personelimizin olağan üstü çabasıyla, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ömer Elidemir’in, Sayın Recep Sefer’in ve tüm kurum müdürlerimizin olağan üstü bir çabası ile kendi emeğimizle, masraf etmeden, belediyenin parasını çar çur, etmeden kendi personelimizle, kendi ekibimizle kendi ekibimizin hazırladığı proje ile kent lokantamızı açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Haber: Burak Çalışkan