GÜNCEL HABERLER

Ahmet Önal’dan büyük proje! Çalışmalar bitti, vatandaşa hizmet verecek!

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Belediyesi Düğün Salonu ve Kına Konağı’nın hizmete sunulduğunu duyurdu.

Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yeni evlenecek olan çiftlere müjdeli haberi duyurdu. Ahmet Önal, Kırıkkale Millet Bahçesi içerisinde Kırıkkale Belediyesi Düğün Salonu ve Kına Konağı’nın hizmete sunulduğunu açıkladı. 300 kişilik kapalı, 200 kişilik açık alan olmak üzere toplamda 500 kişilik olan düğün ve kına salonu piyasanın en uygun fiyatlı düğün salonu olarak hizmet vermeyi amaçlıyor. Kına veya düğün merasimini burada yapmak isteyen çiftler, 16 Temmuz 2024 tarihinden itibaren rezervasyon oluşturabilecek. Ayrıca Önal’ın müjdeleri bunlarla da sınırlı kalmadı. Başkan Önal, Kırıkkale Belediyesi’ne ait olan TOGG marka aracın gelin arabası olarak, çiftlere hizmet vereceğini de açıkladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, hizmete sunulan projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Değerli hemşehrilerimiz, göreve geldiğimiz günden bu yana tam 100 gün geçmiş. Bugün sizlerden gelen en fazla talep olan düğün salonu ve kına konağını hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. Millet Bahçemiz içerisinde kıraathane olarak tasarlanan binamızın, daha uygun başka bir binaya taşınması ile 900 metrekare alana kına ve düğün salonu tasarlanmıştır. Yapının tüm tefrişat malzemeleri belediyemizin mevcut ekipmanları ile güncellenmiştir.” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan