GÜNCEL HABERLER

Ahmet Önal, üzücü haberi verdi! “İptal ettik”

Kırıkkale Belediyesi Başkanı Ahmet Önal, Cumhuriyet Meydanı’nda planlanan maç programının iptal edildiğini duyurdu.

Abone Ol

EURO 2024’te mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, tüm Türkiye’de büyük bir heyecanla takip ediliyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ise Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan dev ekrandan maçı yayınlayarak, Kırıkkaleli vatandaşların bir arada maç izlemesine olanak sağlıyor.

Grup aşamalarındaki tüm maçlar, Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’ndan yayınlanmış ve Kırıkkaleli vatandaşlar, A Milli Futbol Takımımızın maçlarını büyük bir heyecanla takip etmişti. Dün yapılan açıklamada, Milli Takımımızın son 16 turundaki maçının da meydanda yayınlanacağı belirtilmişti. Ancak Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı paylaşım ile üzücü haberi duyurdu. Başkan Önal yaptığı açıklamada, “Bugün akşam Cumhuriyet Meydanı’nda planladığımız milli maç programı, yayından kaynaklanan problemler sebebiyle iptal edilmiştir.” dedi.

Öte yandan, Kırıkkale de dahil olmak üzere tüm Türkiye’deki vatandaşlar TRT’ye tepki gösterdi. TRT 1’in maç saatleri sırasında şifreli kanala geçiş yapması ve vatandaşların her seferinde frekans ayarı yapmak zorunda kalması, vatandaşları çileden çıkardı. Son olarak ise bazı vatandaşlar frekans ayarı yapmalarına rağmen TRT 1’e erişim sağlayamadıklarını belirtti. Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nda yapılması planlanan etkinliğin iptal olması da TRT 1’de yaşanan sorunlar nedeniyle oldu.

Haber: Sultan Akburu