GÜNCEL HABERLER

Ahmet Önal, “Olayın takipçisi olacağız”

Kırıkkale’de dün gerçekleştirilen bir bina yıkımında, yanda bulunan diğer 3 bina da hasar görmüş ve olayda 8 kişi mahsur kalmıştı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, olayın takipçisi olacağını ifade etti.

Abone Ol

Dün meydana gelen olayda, Çalılıöz Mahallesi’nde riskli olduğu gerekçesi ile yıkım işlemlerine başlanan bir apartman, kontrolsüz şekilde yıkılmış, bina yıkıldığı sırada yanında bulunan  3 binaya daha zarar vermişti. Olayda şans esri ölen ya da yaralanan olmazken, apartmanlardan birinde bulunan yabancı uyruklu 8 kişi mahsur kalmıştı. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri ise mahsur kalan vatandaşları kurtarmıştı. 

Hem Kırıkkale’de hem de ulusal medyada büyük yankı uyandıran olayın ardından Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal açıklamalarda bulundu. Yıkımın yapıldığı bölgede incelemelerde bulunan Önal, “Çalılıöz Mahallemizde hasarlı olduğu gerekçesiyle daha önceden yıkım kararı alınan bir binanın yıkım işlemi esnasında, yan binaların zarar görmesi nedeniyle bölgede incelemede bulunduk, hasar gören binalardaki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Olayın yakın takipçisi olacağız.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan