GÜZERGAHLARI KULLANIN

TAK´ların altından 4 şerit araç geçişi sağlanacak şekilde yürütülen çalışmalar süresince otoyolun her iki yönünde birer şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım 3´er şeritten gerçekleştiriliyor. Muhtemel trafik yoğunluğu nedeniyle sürücülerin Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler ve Yavuz Sultan Selim köprüleri gibi alternatif güzergahları kullanmaları tavsiye ediliyor.

 

KIRIKKALE-ANKARA KARAYOLU

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-26. kilometrelerinde üstyapı, toprak işleri ve çeşitli yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor. Şanlıurfa-Akçakale yolunun 9. kilometresindeki köprülü kavşak yapımı nedeniyle ulaşım alternatif güzergahlara yönlendiriliyor.

 

Talesemi görülme sıklığı artıyor Talesemi görülme sıklığı artıyor

BAZI BÖLGE YOLLARINI KULLANIN

Hopa-Sarp yolunun 21. kilometresindeki Esenkıyı ve 33. kilometresindeki Üçkardeşler 1 tünellerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün 09.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak. Isparta-Eğirdir ayrımı-Barla yolunun 3. kilometresindeki Harmanören taş ocağı mevkisinde patlatmalı kazı çalışması nedeniyle bugün 13.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Bu kesimde ulaşım Barla-Eğirdir yolundan gerçekleştirilecek.