Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu! Fırında korku dolu anlar! Kıyma makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu!

3 GÜN SONRA BULUNDU

İlçeye bağlı Koçubaba Köyünde yaşayan Sultan Çetin (75), 9 Nisan tarihinde evinden uzaklaşarak köye 3 kilometre uzaklıktaki bir arazide İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 3 gün sonra bulunarak hastaneye kaldırılmıştı. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan yaşlı kadını Kaymakam Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Selçuk Yalçın ve eşleri ile birlikte ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

 

TEYZEMİZ İÇİN HER TÜRLÜ HİZMETİ YAPACAĞIZ

Kaymakam Yıldırım ziyaret sonrası yaptığı açıklamada yaşlı kadının önemli bir sorunun olmadığını belirterek, 'Teyzemizi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi kendisine ilettik. Doktorlar ve diğer sağlık personeli gerekli olan her türlü hizmeti yerine getiriyorlar. Teyzemizin durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Kendisine bir bakanın olmadığını ifade eden teyzemize, tedavisi sonrasında devlet olarak yapılması gereken her türlü hizmeti yerine getirerek onun hayır duasını almaya çalışacağız' dedi.