Ramazan ayı gelmesi ile birlikte Bahşılı ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çalışmalarda hız kazandı. Bahşılı belediye Başkanı İbrahim Uyar yaptığı açıklamada ilçede yaklaşık 200 Ramazan ayında tespit ettikleri 200 aileye erzak dağıtımı yaptıklarını belirti. Başkan Uyar, ' Her haftada bir iki ilçe sakinlerimizin evlerine misafir olarak iftar yapıyoruz. Ramazan ayı içerisinde de yine ilçemizde toplu iftar programı düzenleyeceğiz. Rabbim bu günlerde yapılan yardımları ve ibadetleri kabul etsin. Belediyemizin çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor' diye konuştu.

MİSAFİR OLDU

Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu

Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Bahşılı AK Parti ilçe Başkanı Sadullah Duyar,Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kaplan, ile birlikte Akkoç  Ailesiyle iftar yaptı.  İftar sonraıs kısa bir açıklama yapan Başkan Uyar “Akkoç ailesine, çok teşekkür ederim.Bizi sofrana kabul ettiler. Allah bereketini ve sevabını artırsın.İlçemizdeki bizi arzu eden bütün ailelerle beraber olmak isterdik fakat işlerin yoğunluğu nedeniyle bu mümkün olmuyor” şeklinde konuştu.