Başkent EDAŞ Kırıkkale’de 348 Km’lik hattın bakımı tamamladı Başkent EDAŞ Kırıkkale’de 348 Km’lik hattın bakımı tamamladı


TEMA Vakfı Keskin´de gönüllü ilçe sorumlusu arıyor

TEMA Vakfı´nın değerleri doğrultusunda, başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelesinde Keskin ilçesinde destek verebilecek Gönüllü İlçe Sorumlusu arıyor.

28 HAZİRAN´A KADAR

Konuyla ilgile TEMA Vakfından yapılan açıklamada  “TEMA Vakfı´nın değerleri doğrultusunda, başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelemizde bizlere Kırıkkale Keskin´de destek verebilecek Gönüllü İlçe Sorumlusu aramaktayız. TEMA Vakfı ufuk ve hedeflerini benimsemiş, Tercihen 30 yaşından büyük, Aktif sorumlu yurttaş olarak, çevre sorunlarının çözümünde rol almak isteyen. Gönüllü olarak TEMA Vakfı´nın Keskin´deki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfı´nı temsil edebilecek. Okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve ilgili ilçede yürütülecek olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek, Çalışmalara zaman ayırabilecek, gönüllülerle birlikte ve ‘gönüllü olarak´ çalışmaktan keyif alan, TEMA Vakfı´nın değerleri doğrultusunda başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma çalışmalarımızda bize gönüllü olarak destek verebilecek Keskin İlçe Sorumlusu arıyoruz. İlgilenen gönüllü adaylarının fotoğraflı özgeçmişlerini 28 Haziran 2020 tarihine kadar [email protected] adresine göndermesini rica ederiz” ifadelerine yer verildi.