İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLECEK

Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın yürüttüğü ‘Genç Dönüşüm Projesi´ 81 ildeki gençlik merkezinde uygulanmaya devam ediyor. “Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma” sloganıyla yola çıkan proje, ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemesi sağlıyor. Proje kapsamında Kırıkkale Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Gençlik Merkezi gönüllüleri ile birlikte YGS´den çıkan öğrencilerden ÖSYM´nin dağıttığı kalem setlerini topladı. Setleri kutuya atan öğrenciler de, projeye katkı sağladıkları için memnuniyetlerini ifade etti.

 

HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUZ

Yeşilay, Kırıkkale’de bisiklet turu düzenleyecek Yeşilay, Kırıkkale’de bisiklet turu düzenleyecek

Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Vural ‘´Proje sayesinde gençlerle ihtiyaç sahibi çocuklar arasında köprü olduklarını ifade ederek bu durumdan oldukça gurur duyduklarını söyledi ‘´. Vural, “Gençlerimiz hem kendini ifade etme olanağı hem de yardımda bulunma şansı bulmuş oluyorlar.” dedi. Gönüllü gençlerimiz  ise projenin yardımlaşma ve dayanışmaya önemli bir katkısı olduğunu söylediler. Geri dönüşümün geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu belirten gençlerimiz, “Bize böyle bir projede yer alma fırsatı sunduğu için Bakanlığımıza ve Gençlik Merkezinize çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

 

YARDIM ALAN MUTLU OLUYOR

Proje hakkında konuşan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ise “Topladığımız kalem, açacak ve silgileri dezavantajlı köy okullarımızda ihtiyacı olan ve maddi durumu iyi olmayan çocuklarımıza dağıtıyoruz.” dedi. Çocukların yardımlara çok sevindiğini söyleyen Ünlü, “Hem yardım edenler bunları atmaktansa başka birinin işine yarayacak şekilde değerlendirmiş oluyor hem de alanlar böyle bir hediye aldıkları ve kendilerini düşünen birileri olduğunu gördükleri için çok seviniyorlar.” diye konuştu.