Kayseri Yolspor karışında alınan şok mağlubiyetle sezona kötü bir başlangıç yapan Kırıkkalespor kendi evinde oynayacağı Kırşehirspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kendi tesislerinde maç hazırlıklarını sürdüren kırmızı lacivertiler de tek hedef üç puan alarak yeni sezonda kendi evinde oynayacağı ilk maçtan galip gelmek. Alacağı üç puanlara taraftarlarını sevindirmek istiyor.Bu arada tüm taraftar grupları Kırşehirspor maçı öncesi tam bir birlik olmuş durumda. Taraftar grupları Kırşehirspor karşılaşmasında her zaman olduğu gibi takımlarına destek vereceklerin ve 90 dakika sonunda gülen tarafın kendileri olacağı düşüncesi hakim.

Galibiyet istiyoruz

Muhafızlar taraftar Grubu lideri Deniz Eren Öztürk Kayseri Yolspor maçındaki hatalardan teknik kadronun futbolcuların hatalarından ders aldıklarına inandıklarını söyledi. Öztürk Kırşehirspor karşılaşmasında yine tribünde yerlerini alacakların ve takımların destekleyeceklerini belirterek ' Başka Kırıkkalespor yok. Bu sene hedefimiz belli. Bunun için herkesin Kırşehirspor maçında dikkatli olamsı gerekiyor. İlk kez kendi sahamızda maça çıkıyoruz. Takımımız 90 dakika destekleyeceğiz. Taşkınlık yapmadan hep destek vereceğiz. Futbolcu kardeşlerimizden isteğimiz Kayseri Yolspor karşısındaki futbollarını sahaya yansıtarak gol atmaları. Bu maçtan galip gelerek prestij kazanmak ve grup takımlarına zirve yarışında bizde varız mesaji vermek istiyoruz' şeklinde konuştu.

Futbolcular sahada tekme tokat birbirine girdi Futbolcular sahada tekme tokat birbirine girdi

Valimizi Belediye Başkanımızı görmek istiyoruz

71'li Taraftarlar Dernek Başkanı Erdal Aydın Deplasmanda oynadıkları karşılaşmada istemedikleri bir sonuç aldıklarını ancak oynanan futboldan memnun olduklarını söyledi. Aydın bu hafta oynanacak olan Kırşehirspor maçında birlik içinde takımlarını destekleyeceklerini belirtti. Aydın ' Tüm olumsuzlukları bir kenara bırakma zamanı. Pazar günü Kırşehirspor yenerek ligde var olduğumuzu göstermemiz gerekiyor Pazar günü saat 15 de oynanacak olan Kırıkkalespor Kırşehir maçına tüm taraftarlarımız bekliyoruz. Özellikle Valimiz, Belediye Başkanımızı bu maçta görmek istiyoruz. Şimdi destek zamanı onun için hiç kimse taşkınlık yapmasın sahamızın kapanmasın. 90 dakika boyunca sadece Kırıkkalespor'a destek verelim' dedi

Destek sürecek

Daltonlar taraftar grubu lideri Kadir Özer Kırşehirspor maçında takımlarını desteleyerek üç puan almaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirterek 'Bu sezon takımımıza sonsuz güvenimiz var. Hazırlık maçlarında beklenen başarıları elde edemedik.İlk hafta maçında da istemediğimiz bir sonuç aldık. Ama ligde takımımızın sesini duyurmak için de elimizden gelenin en iyi centilmenlik çerçevesi içinde yapmaya çalışacağız.En büyük arzularının bu sezon BAL liginden kurtulmak' ifadesini kullandı.