7´DEN 70´E HERKES İLE GÖRÜŞÜYOR

Sanayi Mahallesi Muhtarı Akbulut, mahallesine yaptığı çalışmalarla büyük beğeni topluyor.  7´den 70´de her kesimin ayağına giderek, tabela muhtarlığı yapmadığını söyleyen Akbulut, Kırıkkale´nin en büyük mahallelerinden biri olan Sanayi mahallesinde cadde ve parklarında hummalı bir çalışmanın başladığını dile getirdi.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Mahalle hizmetlerinin yanı sıra eğitime de önem verdiği dile getiren Akbulut, mahallesinde bulunan Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu´nu ziyaret ederek, burada başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. İnsanın için en etkili öğrenme yolunun okumak olduğunun altını çizen Akbulut, “Okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacaktır İnsan beyni okuyarak beslenir ve bilgiler güçlenir” diye konuştu.

Çarşamba pazarı sakinleri tuvaletten rahatsız! Kaldırılmasını istiyor Çarşamba pazarı sakinleri tuvaletten rahatsız! Kaldırılmasını istiyor

KİTAP OKUMAK DÜŞÜNCELERİ BESLER VE GÜÇLENDİRİR

‘Okuyan insanların farklı bakış açıları vardır´ diyen Akbulut, “Okuyan insanın kelime dağarcıkları yüksektir . Bilgi edinme istekleri vardır. Kitap okumak düşünceleri besler ve güçlendirir. Tıpkı bir pusula gibi insana yol gösterir. Kitap okumayı sevenler genel kültür bakımından da üst seviyelerdedirler. Genel kültür toplumca önemsenen ve saygı duyulan bir değerdir”

MAHALLE PIRIL PIRIL

Mahallenin her sorunuyla bire bir ilgilenen ve gerekli mercilere aktaran Akbulut, “Mahallenin caddelerini yıkatmaya başladı. Ayrıca baharın yaklaşmasıyla birlikte mahallede bulunan parkları hummalı bir çalışma başladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve idarecilerine teşekkür ederim. Sağ olsunlar mahalleden ellerini çekmiyorlar. Mahallede en ufak bir sorunda hemen koşarak geliyorşar” dedi.