SAADET Partisi Kırıkkale İl, İlçe ve Kadın Kolları´nın yöneticileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, gazetemizi ziyaret etti.

 Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cengiz Selci ile hem basının sorunlarını hem de Türkiye ve Kırıkkale siyaseti üzerine bazı değerlendirmelerde bulunan SP Kırıkkale İlçe Başkanı Selami  Çakır,” Genel Başkanımız sayın Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi süreci ile ilgili çok doğru bir siyaset izlemektedir.Ve bu durum da taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmaktadır. Cumhurbaşkanlığı seçimine genel başkanımızın da söylediği gibi çok güçlü bir şekilde kendi adayımızla katılacağız” dedi.

Başkan Selami Çakır, gazetecilerin hem Kırıkkale hem de Türkiye genelinde çok zor şartlar altında mesleklerini icra ettiklerine dikkat çekerek,” Gazete ve gazetecilerin varlığı o ülkelerin demokrasisi açısından olmazsa olmazlardandır.Basın, insanların gözü, kulağı ve sesidir.Biz basın mensubu kardeşlerimizi seviyoruz ve başarılar diliyoruz” dedi.

İnternet kullanıcıları için en iyi arama motorları İnternet kullanıcıları için en iyi arama motorları

Saadet partisi Tanıtım Birim Başkanı Müin Yıldız´da, Kırıkkale basının ülkesi ve milletine bağlı düzgün bir karaktere sahip olduğunu söyledi.

Ziyarete,SP İlçe Başkanı Selami Çakır, SP Tanıtım Birim Başkanı Müin Yıldız, SP Kadın Kolları İl Başkanı Yasemin Çakır, SP Halkla İlişkiler Başkanı Yasemin Vurgun ile SP Planlama ve Koordinasyon Başkanı Nejla Yılmaz katıldı.