Yüksek İhtisas Hastanesinden alkışlarla taburcu edildi

 

Saliha hemşire COVİD-19´u yendi

 

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde görev yapan Saliha hemşire bir süre önce yakalandığı koronavirüs salgınını yenmeyi başardı. Hastaneden taburcu olan Saliha hemşire 14 gün ev karantinasında bulunacak.

 

ALKIŞLARLA TABURCU EDİLDİ

Öğretmen adayları dikkat! Başvurular yarın başlıyor! Öğretmen adayları dikkat! Başvurular yarın başlıyor!

Kırıkkale´de ilk sağlık çalışanı olarak koronavirüse yakalanan ve tedavi altına alınan Saliha hemşire yine mesai arkadaşlarının yoğun çalışması, kendisinin de azmiyle tedavisini tamamlayarak hastaneden taburcu oldu. Konuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada “Yüksek İhtisas Hastanemiz personeli Saliha hemşiremiz 07/04/2020 tarihinde görev yaptığı hastaneye tedavi amaçlı yatışı yapmış olup, tedavisinin ardından 18/04/2020 tarihinde taburcu edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

 

14 GÜNLÜK EV KARANTİNASI BAŞLADI

Açıklamanın devamında “Hastane bünyesinde çalışan, COVID-19 tedavisi başarıyla sonuçlanan Saliha hemşire bugün büyük bir sevinçle ve alkışlarla taburcu edildi. Tüm tedavi gören ve taburcu olan hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Allah´tan acil şifalar dileriz. Saliha hemşiremizin 14 günlük ev karantinası devam etmektedir” denildi.