Sağlık Sen´den koronavirüs mücadelesine destek

Kırıkkale’de tarımsal üretim ve su seferliği görüşüldü Kırıkkale’de tarımsal üretim ve su seferliği görüşüldü

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş´ı makamında ziyaret ederek mücadeleye desteklerini iletti.

SİPERLİK TESLİM ETTİ

Yapılan ziyarette, Koronovirüs covit 19 pandemisi ile mücadele kapsamında Kırıkkale düzeyinde gelinen durum ve yapılan çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanlığı olarak bu mücadelede onursal ve özverili bir çalışma içerisinde bulunan ve sahada pandemi ile sürekli temas halinde olan etkin mücadele gösteren sağlık çalışanlarına dağıtılmak üzere siperlik takdim dildi.

AİLELERİNDEN AYRI KALMA PAHASINA

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Akdoğan “Tüm dünyanın yaşadığı bu zor süreçte ülkemiz genelinde görev yapan sağlık çalışanlarımız tüm dünyaya örnek olacak nitelikte sağlık hizmeti sunma gayretindeler. Bu süreçte yaşanılan durum ve zor çalışma şartlarına rağmen ailesinden ayrı kalmak pahasına görevlerini layıkıyla yerine getiren mesai arkadaşlarımız üst düzey bir takdiri hak etmekteler. Şahsım, Konfederasyonum, Sendikam adına her bir çalışanımıza ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum” dedi.