KOP Başkanı Bostancı görevinden ayrıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığında 2015 yılından bu yana Başkanlık görevini yürüten İhsan Bostancı, sosyal medya hesabından yayımladığı duygu dolu veda mesajı ile görevinden ayrıldığını duyurdu.

 

Balışeyh Belediyesi’nde değişim devam ediyor! Bu sefer de logo değişti! Balışeyh Belediyesi’nde değişim devam ediyor! Bu sefer de logo değişti!

KARARNAME YAYIMLANDI

Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat´tan oluşan KOP Bölgesinin topyekûn kalkınmasını hızlandırmak amacıyla; bölgenin ihtiyaç ve önceliklerini yerinde ve zamanında tespit edebilmek adına bölge insanı olmanın da verdiği avantajla gecesini gündüzüne katarak 2012 yılından bu yana KOP İdaresinde üst düzey yöneticilik görevleri yürüten İhsan Bostancı, 13 Nisan 2020 Salı günü yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevinden ayrıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

KOP İdaresi çalışma arkadaşları ile internet üzerinden vedalaşan Başkan Bostancı, birlikte çalışmaktan zevk ve onur duyduğu KOP Ailesine teşekkür ederek, bölge kalkınması için çalışmaya devam edeceğini vurguladı. KOP İdaresindeki ilk görevine 20 Eylül 2012 günü Başkan Yardımcısı olarak atanan Bostancı, 10 Şubat 2015 tarihinde boşalan Başkanlık görevine önce vekaleten, 10 Ağustos 2015 tarihinde ise asaleten atanarak İdarenin üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.