ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 06 MAYIS 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 06 MAYIS 2024

Kırıkkale Sağlık Sen Genel Kuruluna, Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilat) Kemal Çırak, Genel Başkan Yardımcısı (Basın İletişim) Mutlu Kaya, Genel Başkan Yardımcısı (Eğitim Sosyal İlişkiler) Abdülaziz Aslan sağlık kurum ve kuruluşların temsilcileri, delegeler ve çok sayıda üye katıldı. Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilat) Kemal Çırak, Genel Başkan Yardımcısı (Basın İletişim) Mutlu Kaya, delegelerden Denetleme kurulu üyesi Özcan Uça seçilmesiyle kongre başladı.

4 YILDIR YETKİ SENDİKASI

Kırıkkale Sağlık sen Şube Başkanı Recep Akdoğan konuşmasın da, Geçtiğimiz son üç yılda Türkiye`nin en hızlı büyüyen sendikası olan Sağlık-Senin, Yönetime geldiğimiz günden bugüne kadar, gece gündüz demeden yönetim kurulu arkadaşlarla çalışarak bugün 5.Olağan Genel Kurul toplantısına gelinmiştir. Sağlık Sen e gönül veren tüm sağlık çalışanlarına selam olsun. Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de Sağlık Sen 4 yıldır yetkili sendika olmuştur. 2014 yılı itibariyle Türkiye genelinde 230.000 bin, Kırıkkale'de ise 1618 üye ile Genel yetkili Sendika olma gururu ile Genel kurulumuza gidiyor Siz değerli Delegasyon ve üyelerimizin takdiriyle İnşallah Sağlık Sen e gönül verenlere layık olmaya, üye olan olmayanları da yeni dönemde de kazanmaya çalışacağız. Bu gurur ve onurla Sağlık-Sen ailesine gönül veren ve vermeyen herkesi kucaklamaya hazırız' dedi.

OYLARIN TAMAMINI ALDI

Konuşmaların ardından faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçimlere geçildi. Toplam 108 delegasyonun bulunduğu seçimlerde 108 delegenin oyunu alarak Recep Akdoğan yeniden şube başkanlığına seçildi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Recep Akdoğan, Hakan İlhan, Okan Özsoy, Levent Şahin, Hakan Uğurer, Hacı Demir, Ömer Yahşi seçildi. Yeniden Şube Başkanlığına seçilen Akdoğan yaptığı teşekkür konuşmasında delegelerin kendisine yeniden ağır bir görev yüklediğini söyledi. Akdoğan, '5. Olağan kongremize bu yaz sıcağında katılan herkese teşekkür ederim, her gün biraz daha büyüyen ve gelişen sendikamız için daha fazla çalışacağım' dedi.