Kırıkkalespor ilk etap çalışmalarını yaklaşık on gündür kendi tesislerinde sürdürüyordu. İlk etap çalışmalarına yeni transfer olan bütün futbolcuların katıldığı görüldü. Kırıkkalespor dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla ilk etap çalışmalarını tamamladı. Antrenmana bütün futbolcuların katıldığı görüldü. Fizik kondisyon ağırlıklı yapılan futbolcuların oldukça formda olduğu görüldü. Son antrenman sonrası teknik kadro tarafından kampa götürülecek futbolcuların kesinleştiği belirtildi.

3-4 hazırlık maçı düşünüyoruz

Kırıkkalespor teknik patronu Hüseyin Cengiz ilk etap çalışmaların oldukça verimli geçtiğini takıma bir çok yeni futbolcunun katıldığını bu yüzden uyum sorunu yaşandığını söyledi. Cengiz ilk etap çalışmalarında fizik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptıklarını bununda oldukça yararlı olduğunu söyledi. Cengiz 'Kamp için hazırız. Kamp programımız da günde çift antrenman yapmayı planlıyoruz. İlk etap çalışmalarında fizik ve kondisyon ağırlık çalışmalarımız oldu. Kampta ise daha çok taktiksel ve futbolcuların teknikleri arttıracak çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra 3 ve ya 4 adet hazırlık karşılaşması yapmayı planlıyoruz. İlk etap çalışmalarında yer alan bazı futbolcularımızı ikinci dönem çalışmalarına götürmeyeceğiz. Bu arkadaşlarımızla ilgili kararı yönetim kurulumuzla birlikte vereceğiz' şeklinde konuştu.

*////////////////////////

Kupa'da rakibimiz Sorgun oldu

Kırıkkalespor Türkiye Kupası eşleşmesinde komşu il takımı ve aynı zamanda bu yıl aynı grupta mücadele edecek Sorgun Belediyespor ile eşleşti

Türkiye Kupası`nın ön eleme turu kuraları Türkiye Futbol Federasyonu`nun İstinye`deki merkez binasında çekildi. Kura çekimine TFF Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez ile TFF Genel Sekreteri Emre Alkin katıldı.

Sağlık-Sen’in düzenlediği futbol turnuvası başlıyor! Sağlık-Sen’in düzenlediği futbol turnuvası başlıyor!

Tek maç

Profesyonel liglerde temsilcisi olmayan 32 ilimizin amatör takımlarının katıldığı kura çekimi sonucu eşleşmeler şöyle oluştu. Karşılaşmalar 3 Eylül 2014 tarihinde oynanacak. Tek maç usulu oynanacak karşılaşmalarda rakiplerini yenen takımlar bir üst tura çıkmış olacak.