Başkan Karakuş yaptığı açıklamada, bu haftanın kendileri için çok önemli bir hafta olacağını söyledi.

Bu sezon şartlara uygun çok iyi bir kadro kurduklarını belirten Karakuş Mali istikrarın, oynadığımız futbolun, seyircimizin tatmininin sağlanması için bütün bu paydaları birleştirip, ortasını bulduğumuz bir kadro oluşturmaya çalıştık

Eksikliklerimiz mutlaka vardır ama imkanlarımız dahilin' de en iyisini yaptık Hedefe gitme noktasında tüm gücümüzü kullanacağız biz hiçbir rakibimizden korkmuyoruz ve çekinmiyoruz varsın onlar bizden korksun dedi.

Bu kadroya inanıyorum

Kırıkkale Belediyesi ‘Gençlik Koşusu’ düzenleyecek Kırıkkale Belediyesi ‘Gençlik Koşusu’ düzenleyecek

Başkan Karakuş Biz çok köklü, büyük bir camiayız. Muhteşem bir seyirci grubumuz var. Üzerimizdeki sorumlulukların bilincindeyiz. Kırıkkalespor çok iyi bir takım. Futbolda bazı şansızlık dönemi yaşanabiliyor bizde bu şansızlıkları yaşayacağız ama bunu en asgariye indirerek yolumuza devam etmek istiyoruz

Bu sezon kulübün ekonomik yapısına önem verip ona göre bir kadro kurduk maddi açıdan kulübe uygun futbolcuları düşündük ama gerçekten iyi bir kadro yaptık. Belki 3-5 hafta zorlanabiliriz ama bu kadronun, bu ligde iyi işler yapacağına cani gönülden inanıyorum ifadesini kullandı.

Karakuş Yarın kendi sahamızda Kırşehirspor'u konuk edeceğiz onlar lige galibiyetle başladı biz ise mağlubiyetle başladık rakibimizi yenerek mağlubiyeti unutturmak adına tüm futbolcularıma inanıyorum. Kırıkkalespor'un karşısına hangi takım gelirse gelsin '3 puan' parolasıyla sahaya çıkacağız dedi.