BAŞARIYI YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ

Akademi kurucu temsilcisi Bayram Aydoğdu, yerel gazete imtiyaz sahipleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Aydoğdu, basın mensuplarıyla birlikte sınıfları gezerek, Koronavirüs süreci kapsamında işleyecek olan eğitim süreci hakkında bilgi aldılar. Aydoğdu, “

410 öğrenci kapasitesi ve 14 tecrübeli, bilgi deneyimi yüksek öğretmenleriyle öğrencilere eğitim verecek. Eğitim akademisi; ödev takip sistemiyle birlikte öğrenci koçluğu ve etkin rehberlik, kütüphane ve çalışma ortamı, drama, tiyatro ve müzik atölyesi gibi çeşitli seçenekleri öğrencilerine sunuyor” dedi.

Kırıkkale’de o firma personel alacak! Kırıkkale’de o firma personel alacak!

BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTI YAPTILAR

Aydoğdu, “11 ve 12. sınıf lise gruplarında mezun sınıflara YKS hazırlık, ortaokul gruplarında 8. sınıf LGS hazırlık kursu, 5.6.7. sınıflara akademik destek kursu, Cambridge ve İngilizce kursu. 3. ve 4. sınıflara Türkçe-Matematik kursu seçenekleri sunuluyor. Eğitim alanında engin tecrübesi bulunan öğretmen kadromuz ve okul yönetimimizle birlikte elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz”  'Pusula Akademi olarak her öğrencilerinin anlama ve öğrenme hızının farklı olduğunu biliyoruz. Homojen sınıflar oluşturmak için eğitim öğretimin başladığı ilk hafta ölçme ve değerlendirme sınavı yapılarak akademik başarılarına göre seviye sınıfları oluşturacaktır.