Kırıkkale Valisi Makas, “Muhtarlar, kurum ve vatandaşla hemhal olmalı” Kırıkkale Valisi Makas, “Muhtarlar, kurum ve vatandaşla hemhal olmalı”

 

PROJE ZİYARETİ YAPTI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, önceki gün Yüksek İhtisas Hastanesi Yaşlı ve Engelli Refakat Birimi personeli ve hastaları ziyaret etti. Projenin her aşamasında katkısı olan İl Başkanı Dağdelen, çalışma konusunda bilgi alırken, projenin aksamamasını, dört dörtlük biçimde ilerlemesi gerektiğini vurguladı. Proje, bir süre önce hastanede uygulamaya başlanmış, projeye göre oluşturulan personel gurubu yaşlı ve engelli hastalara hastane içinde refakat ediyor.

 

PROJE GÖRÜŞÜLDÜ

Hastanede gerçekleştirilen bu toplantı ve ziyaret konusunda bilgiler veren Başkan Dağdelen, “Projesinden hayata geçirilmesine her aşamasında katkımızın bulunduğu Yüksek İhtisas Hastanesi Yaşlı ve Engelli Refakat Birimi ile hastalarımızı ziyaret ettik. Türkiye´ye örnek olan uygulama şehrimiz sağlık hizmetlerinde önemli bir adımdır” dedi. Dağdelen, Kırıkkale´de gerçekleştirilen bu çalışmanın Türkiye´ye örnek olmaya başladığına da işaret etti. Haber: Emel Selci