Bugün kara yollarında durum Bugün kara yollarında durum


1944 PROJE

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Kadir Doğru koordinatörlüğünde yürütülen 2017 yılı teklif çağrısı dönemi Erasmus  Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı.  1944 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkanları çerçevesinde, 526 proje teklifi  hibe desteği almaya hak kazanmış, 213 proje teklifi yedek olarak belirlendi.

MACARİSTAN´DA STAJ YAPACAKLAR

 Yeni Doğan Sağlığı Ve Bakım Hizmetleri Ab Stajı Projesi yüksek bir puanla asil listeden kabul edildi. Proje kapsamında komisyon marifeti ile adil şartlarda seçilecek olan 18 öğrenci  ve 2 öğretmen ileride duyurulacak tarihlerde yurt dışında Macaristan´da staj yapacaklardır.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okulumuzu bu örnek başarısından dolayı kutluyoruz.Projenin başarıya ulaşmasında emeği geçen başta Okul Müdürü Harun Bahçepınar´a,  Proje Koordinatörü Müdür Yardımcısı Kadir Doğru ´ya  Proje Ekibinde görev alan öğretmenler ve öğrencileri teşekkür ediyor, yeni binalarının 2017/2018 eğitim öğretim yılında başarı getirmesini temenni ediyoruz.