Mega Mühendislik sahibi aynı zamanda geçtiğimiz dönemlerde AK Parti 'de yöneticilik yapan iş adamı Kazım Parlak ve Benzer Parlak çiftinin oğlu Haydar Fatih ile Sezin Bülent Üney çiftinin biricik kızları Esra Gazioğlu Demirhan düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Parlak ve Üney aileleri konuklarını kapıda karşıladı düğün törenine genç çiftlerin yakınları yalnız bırakmadılar. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Parlak ve Üney aileleri yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır? 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara hangi hediyeler alınır?

Nikahı Saygılı kıydı

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Kazım Parlak, son derece mutlu olduğunu, oğlu Haydar Fatih ile gelini Esra'ya ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Genç çiftlerin nikahını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı çiftlerin nikah şahitliğini ise Vali Ali Kolat ve Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can yaptı. Bizler de Manşet Gazetesi ailesi olarak, Haydar Fatih ve Esra çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.