Uluslar arası geçerliği bulunuyor

Hafta sonunda Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulun'da Türk İngiliz Kültür Derneği tarafından Cambridge Esol YLE sınavları yapıldı. Toplam 105 kişinin katıldığı sınavlarda öğrencilerin Reading & Writing , Listening , Speaking (Okuma- Yazma, Dinleme, Konuşma ) becerileri ölçüldü. Okul Müdürü Mehmet Al, sınav sonucunda öğrencilere uluslararası geçerliliği olan, İngilizce dil seviyelerini gösteren, Cambridge ESOL YLE sertifikaları Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanıp verileceğini söyledi.

Öğrencilerin dil yeteneği ölçüldü

Kırıkkale Türk Ocakları tarafından ‘Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Ocakbaşı Sohbetleri’ düzenlenecek. Kırıkkale Türk Ocakları tarafından ‘Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Ocakbaşı Sohbetleri’ düzenlenecek.

Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulu İngilizce Öğretmenleri Meltem Bekler, Sezin Özer, Alev Açıkgöz ve Çiğdem Atıl, 'Cambridge Young Learners Test, 7 ile 12 yaşları arasındaki çocukların uluslararası bir standartta İngilizce öğrenmeleri ve onları ilerde girecekleri İngilizce sınavlarına alıştırmak amacıyla hazırlanmış sınavlardır. Cambridge ESOL sınavları İngilizce dil yeterliğini en yetkin şekilde ölçme ve değerlendirmenin garantisidir. Öğrencilerimizin İngilizce öğreniminde ulaştıkları seviyeyi belirlemek için son derece yararlı işlevler görmektedir' ifadelerinde bulundular.