Cumhurbaşkanlığı seçimleri kesin olmayan sonuçları açıklanmasının ardından Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay parti binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Atalay AK Parti Kırıkkale teşkilatı olarak seçimlere iyi çalıştıklarını ve istedikleri bir sonuç aldıklarını ifade etti. Atalay 'Kesin olmayan sonuçlara göre %64 gibi sonuç ortaya çıkıyor. Yani son genel seçimlere göre oyumuzu % 2,5 arttırmış görünüyor. Şu anki aldığımız oyla bu genel seçim olsa yine 3-0 olmuş olacaktı. Sonuç değişmiyor yani üç Milletvekilini de biz çıkartmış oluyoruz. İlçelerde il merkezinde büyük bir çalışma oldu. İlçelerde bir yarış vardı. Bu yarışı da Karakeçili kazandı. %73,90 gibi bir oranla. Bahşılı ,Keskin gibi ilçelerimizde yüksek oylar aldılar kendilerine teşekkür ediyorum. Genel olarak Kırıkkale olarak memnunuz. Yani bu oylardan arkadaşlarımızın çalışmalarından ve performansından memnunuz. Kırıkkalelilere çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun onlardan. Bugünün bir özelliği halk ilk defa kendi Cumhurbaşkanın kendisi seçti. Türkiye genelinde % 80'e yakın bir katlım görünüyor. Vatandaşlarımızın ilgisi büyük. Bu oran küçümsenmemeli. Diğer ülkelerde katılım bu kadar dahi olmaz. Türkiye'de demokrasi kültürünün yerleştiğini gösterir' ifadesini kullandı.

İlk turda iş bitti

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay kesin sonuçların açıklanmadığın ama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm kamuoyu yoklamalarında olduğu gibi ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesine kesin gibi göründüğünü belirterek 'Şu anki seçim sonuçlarına göre halk tarafından ilk defa seçilen Cumhurbaşkanı bizim başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak. Ülkemiz için milletimiz için rabbim hayırlı eylesin. Bu büyük bir onur tabi. Kendisi içinde bizim gibi yol arkadaşları için de büyük onur gurur' şeklinde konuştu. Atalay ayrıca Kırıkkale Milletvekilleri oğuz Kağan Köksal ve Ramazan can'a teşekkür ederek ' biz ilk defa Kırıkkale farklı bir dönem yaşıyoruz. Üç Milletvekili olarak aramızda kardeşlik dostluk var. Birbirimizi hep destekliyoruz. Kırıkkale'de bir ekip yenilenmesi oldu. Heyecanı yüksek arkadaşlar var. Bizimde heyecanımızı arttırıyorlar. Yüksek bir çalışma azmi var. Büyük bir performans sergiledik. Bundan sonra Kırıkkale'deki çalışmalarımız daha güzel bir şekilde devam edecek' şeklinde konuştu.

Basına teşekkür etti

Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Başbakan yardımcısı Beşir Atalay'ın seçim döneminde büyük desteklerini gördüklerini belirterek ' İl teşkilatımız yeni kuruldu. Yeni kurulmasına rağmen çok güzel çalışma yaptı. Basın mensuplarını olarak sizlere de teşekkür ediyorum. Nereye gitsek bizimle oldunuz ve doğru ne ise onu yazdınız' şeklinde konuştu.