Desteğe açığız

Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş malzeme dağıtımı sonrasında il protokolünü ağırladı.Başkan Karakuş başta Vali Ali Kolat olmak üzere gelen tüm misafirlere teşekkür etti. Karakuş Kırıkkalespor genel yapısından bahsederek sıkıntılarını dile getirdi. Karakuş Kırıkkalespor ekonomik durumundan söz ederek ' Kırıkkalespor olarak bünyemizde 27 futbolcu var. Bunun yanı sıra teknik kadro alt yapı ile birlikte yaklaşık 300 sporcu bulunuyor. Bir maç giderimiz iç sahada 15 bin deplasmanda ise bu miktar 21 bin'i buluyor.Bunların içinde tabi primler hariç. Aylık gelirimiz ise Kırıkkale Belediyesi ve Adliye karşısındaki otoparklardan 34 bin lira. Yani büyük bir ekonomik sıkıntı içerisindeyiz. Her türlü desteğe açığız' şeklinde konuştu.

U18 Türkiye Şampiyonası Kırıkkale’de devam ediyor U18 Türkiye Şampiyonası Kırıkkale’de devam ediyor

Spor toto ve loto ile görüşülecek

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kulüp başkanına spor toto teşkilatından gelirleri olup olmadığın sordu. Başkan Karakuş'ta geçtiğimiz sezondan bu yana hiçbir destek görmediğini söylemesi üzerine Başkan Saygılı ' Siz reklam desteği için müracaatta bulunun bizde gereken ne ise onu yapalım' şeklinde konuştu. Başkan Saygılı ayrıca taraftarlara otobüs desteğinde bulunduğunu bu hafta yapılacak olan Zaraspor deplasmanına gitmek isteyen taraftarlara otobüs vereceğini ifade etti.

Otobüs girişimler başladı

Kırıkkalespor en önemli problemlerinden biri olan kulüp otobüsü konusunda Kırıkkale Valisi Ali Kolat Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay bir dizi fikir alış verişinde bulundu. Geçtiğimiz yıllarda Milli Eğitim müdürlüğüne verilen araç ile Belde belediyelerinde bulunan yeni araçlardan bir tanensi kulüp il genel meclisi bünyesine alınmasına buradan da meclis kararı ile Kırıkkalespor ve amatör spor kulüpleri için hizmete verilmesi hususunda anlaştıkları görüldü.