Gazetemizin kuruluşunun 26. yıl dönümü münasebetiyle gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Selci'ye ziyaretler sürüyor. Son olarak Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı, Dernek Başkan Yardımcısı Abdurrahman Gülderen ve Dernek Sekreteri Mirzali Tarlabölen gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Yeşilay, Kırıkkale’de bisiklet turu düzenleyecek Yeşilay, Kırıkkale’de bisiklet turu düzenleyecek

Büyük gurur

Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı, Son yıllarda teknolojisinin hızla gelişmesine rağmen yerel basının her zaman farklı bir yeri olduğunu söyledi. Bu sektörde 26 yıl gibi uzun yıllar yer almanın karşılıklı güven ve her şeyden önce istikrarın büyük önemi olduğunu söyledi. Pehlivanlı ' Sizlerde bizim gibi halkla sürekli iç içe olan kişilersiniz. Toplumun sıkıntılarını çözümü için uğraşıyorsunuz. Bunları dile getiriyor yetkileri bu konuda yönlendiriyorsunuz. Mahalli olayları, yapılan etkinlikleri, çalışma ve hizmetleri kamuoyuna duyurması yönünde çok önemli görevler ifa ediyorsunuz. Gazetenizin 26 . Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.26 yıl basın sektörü olarak büyük gurur duyulacak bir olay' şeklinde konuştu.

Objektif yayına devam

Gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Selci ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek ' İlginiz için çok teşekkür ederim. Bizler basın sektörü olarak ilimizdeki sorunları olduğu kadar yapılan tüm çalışmalara sayfalarımızda objektif olarak yer vermeye özen gösteriyoruz. 26 yıl öncede böyle idi bundan sonra da böyle devam edeceğiz' şeklinde konuştu.