TAYBE Parkomat İşletmeciliği son günlerde bazı internet sitelerinde çıkan haberlere yönelik bir basın açıklaması yaptı. İşletme yaptığı açıklamada 12.06.2014 tarihinde Kırıkkale Belediyesi ile sözleşme imzaladıklarını o günden bu yana Zafer,Ankara, Belediye,Hürriyet,İnönü , Hayrettin Hayrettin , Menderes caddelerinde,Millet Caddesinde Osman tiryaki Caddesinde ücretli mobil parkomat uygulaması işletmeciliğini on lıne yeni nesil eft post cihazları ile yaptıklarını bildirdi.

İcra takibi yapılıyor

Geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinde kendileri hakkında asılsız haberler yayınladığını belirterek şu ifadelere yer verdi 'Haberde belirlenen tam aksine Suriyeli çalışan ve ya başkası eliyle herhangi bir cezai işlem yapılması ve ya yazılması mümkün değildir. Ancak şirketimiz birikmiş 100 TL üzerinde borcu bulunan ve ödemeyenler hakkında önceden uyarı mahiyetinde el ilanı ile duyuru yapmış ve borçların bir hafta içerisinde ödemeyenlerin ayrıca icra takip ve Avukatlık vekalet ücreti ödemek zorunda kalacakları bildirilmiştir.18.08.2014 tarihinde de avukat aracılığıyla icra takip ve haciz işlemi çalışmalarına devam edilmektedir ' ifadelerine yer verildi.

Eleman sıkıntımız var

İşletme yaptığı açıklamada çalışacak eleman bulmakta zorluk yaşadıklarını ifade etti. Açıklamada ' En az bayan olmak üzere 36 eleman çalıştırmamız gerekmektedir. En az 30 eleman ihtiyaç duyulmaktadır.Bu şekilde çalışacak olan elemanlara 30 gün SGK primi üzerinden asgari ücret ve fazla çalışacağı saat için fazla mesai ücreti verilecektir.Net olarak bin ile bin yüz lira arasında ücret verilecektir' ifadelerine yer verdi.

Kızılay, trafik kazası geçiren genci ziyaret etti Kızılay, trafik kazası geçiren genci ziyaret etti