Kırıkkaleli özel çocuklar Türkiye Finallerine katılacak Kırıkkaleli özel çocuklar Türkiye Finallerine katılacak

 

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğünde çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak İl Sağlık Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Hakan İlhan emekli oldu.

 

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

31 yılı aşkın süreyle kurumada çalışan Hakan İlhan´a görev yaptığı sürede yönetici olarak çalışan ekip arkadaşlarınca veda yemeği düzenlendi. Mangal Sefasında gerçekleştirilen yemeğe İl Sağlık eski Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Kılıç, Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Yeni, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yusuf Yılmaz, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Yıldırım, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ümit Hafçı, Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sinan Kurt ve Dr. Mustafa Altaş, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz katıldı.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Toplantıda eski anılar yad edilirken, günün önemine binaen Dr. Feramiş Ender Güngüneş tarafından Hakan İlhan´a çeşitli hediyeler verildi. Hakan İlhan ilk olarak İl Sağlık Müdürlüğü Gıda ve Çevre Kontrol Şubesinde birim sorumlusu, Çevre ve Bulaşıcı Hastalıklar Şubesinde Şube Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak ise Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü olarak görev yapmıştı. Hizmet süresi içerisinde kendisine sağlanan iyi niyetli çalışmalara teşekkür eden Hakan İlhan, bu özel günü hiçbir zaman unutmayacağını ve arkadaşlıklarının baki kalması temennisinde bulundu. Haber: Emel Selci