İlin futbolda ki tek temsilcisi Kırıkkalespor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan kurtarmak için taraftarlar tarafından başlatılan kombine bilet uygulaması şehirde büyük ilgi gördü. Şehirde her iş grubundan çalışanlar esnaflar ve işçiler şehrin takımına sahip çıkmak ve bu yıl

Kırıkkalegücü Kulüp Başkanlığına Özgün talip Kırıkkalegücü Kulüp Başkanlığına Özgün talip

Son kez BAL liginde mücadelesi için başlatılan Kurtuluş sezonunda pay sahibi olmak için kombine bilet almaya başladı. Şehir merkezinde esnaflara yönelik devam eden bilet satışı MKE iş yerlerinde de devam ediyor. Hatta Kırkalespor yöntim kurulu üyelerinden Mehmet Sayın'da kombine bilet alarak taraftarların başlattığı kampanyaya destek verdi.

Büyük ilgi var

Muhafızlar Taraftarlar Dernek Başkanı Deniz Eren Öztürk kendilerini takımın maddi sıkıntıdan kurtulması için sadece bir kıvılcım yaktıklarını söyledi. Şehrin tek takımı olan Kırıkkalespor'un başarısını herkesin istediğini bu yıl iyi bir kadro kurulduğunu verilecek destekle başarını geleceğine inandığını söyledi. Öztürk ' Bizim sevdamız Kırıkkalespor. Kırıkkalespor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntının tek sebebi işi bilmeyen yöneticiler. Bu sıkıntının çözümü için geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz Oğuz Kağan Köksal ve Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı bir çalışma yapacaklarını söylediler. Bizde taraftarlar olarak bu ekonomik sıkıntı için ne yaparız diye düşündük ve BAL liginde uygulaması olmayan ama takıma maddi kaynak sağlayacağına inandığımız kombine bilet satışına başladık. İlk gün büyük ilgi gördü. Yaklaşık 100'e yakın bilet satışı oldu. Bilet satışından elde ettiğimiz nakit parayı kulübe vereceğiz' şeklinde konuştu.