Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, Kırıkkale’de bulunan yardıma muhtaç ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi gönüllüleri, Kırıkkale’de bulunan şeker hastası yaşlı bir teyzeye yardım eli uzattı. Eşi gündelik işlerde çalışıp hayatlarını idame etmeye çalışan yaşlı çifte, erzak yardımında bulunuldu.

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi’nin bir diğer durağı ise genç yaşta kocasını kaybetmiş ve iki çocuğu ile mağdur durumda kalmış bir kadın oldu. Kızılay gönüllüleri, iki çocuğuyla hayat mücadelesi veren kadına da erzak yardımında bulundu.

Kazaya davetiye çıkaran kavşak ile ilgili yeni karar Kazaya davetiye çıkaran kavşak ile ilgili yeni karar

Türk Kızılay’ın bir sonraki durağı ise duyanların yüreklerini dağladı. Ciddi sağlık sorunları ile mücadele eden bir vatandaşı ziyaret eden Kızılay gönüllüleri, söz konusu vatandaşın hastalığı nedeniyle kan kustuğu anlara şahit oldu. Yapılan açıklamada, “Ciddi hastalıkları sebebiyle içimizin parçalandığı, hatta biz ordayken kan kustuğuna şahit olduğumuz başka bir kardeşimizin de erzakını bıraktık. Yardımlarımız devam edecek.” ifadeleri kullanıldı.

Haber: Burak Çalışkan

Kızılay Kırıkkale’de Kahreden Anlar! “Biz Oradayken Kan Kustu” (2)