Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi, 25. Dönem Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer,  “İster aday olayım, olmayayım, aday olan arkadaşımın yanında canla başla çalışacağımın sözünü veriyorum. Kırıkkale için gece gündüz çalışacağım” dedi.

Bahar Dönemi Geldi, Çattı! Anne Adayları Bu Dönemde Nelere Dikkat Etmeli? Bahar Dönemi Geldi, Çattı! Anne Adayları Bu Dönemde Nelere Dikkat Etmeli?

MHP ADAY ADAYLARINI TANITTI

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olmak isteyen aday adaylarını tanıttı. MHP Kırıkkale il teşkilatı aday adayı tanıtımlarına 25. Dönem Kırıkkale Milletvekili ve MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer toplantısı ile başladı.

CUMHUR İTTİFAKINI SAVUNACAĞIZ

24 Haziran´da yapılacak seçimlerin sadece Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi olarak görülmemesi gerektiğini söyleyen İl Başkanı Erdal Baloğlu, ABD´ye karşı onun proje uygulayıcısı CIA´ya karşı, maşası ve örgüt yapısı FETÖ´ye karşı, açık ve kripto FETÖcülere karşı, hilecilere, hüllecilere karşı, FETÖ´yü tekrar yeşertmeye çalışan ABD destekli siyasal yapıya karşı, Cumhur ittifakına karşı birleşme çağrısı yapan kandile karşı, ana muhalefeti Aralık ayında İngiltere´ye çağıran ve kulağına bazı şeyleri fısıldayan İngilizlere karşı Cumhur ittifakını son nefese kadar savunacağız arkasında duracağız”

SÜREÇ 3 MAYIS SON

“Aday adaylığı sürecimiz 3 Mayıs´ta sona erecektir. Bu tarihten sonra Genel Merkezimizin belirleyeceği isimler 21 Mayıs´ta YSK´ya bildirilecektir. Bu zamana kadar aday adaylarımız gitmedik ev, açmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacak. Bu seçimler çok önemli, bu seçimlerden sonra yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmak isteyen tüm adayları bu bayrak altında birleşmeye davet ediyorum. Cumhur ittifakı Cumhurun namusudur, cumhurda sizlersiniz” diye konuştu.

DÜNDEN DAHA HEYECANLI, DAHA KARARLI

Aday adaylık müracaatını genel merkeze yaptığını hatırlatan MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Seyit Ahmet Göçer, “Dünden daha heyecanlı, daha kararlı, geleceğe dair daha sağlam zeminlerle Allah nasip ederse bugün tekrar aday adayı olarak karşınızdayım. Geçmişte destek veren, bizimle birlikte olmayan, mazeretleri nedeniyle olamayan tüm dava arkadaşlarıma birkez daha teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun. Biliyorsunuz teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapmış bir kardeşinizim. Allah nasip etti 7 Haziran´da sizlerin desteğiyle Milletvekili seçildik. Daha sonra yapılan seçimlerde az bir oyla kaybettik”

BİZ BİR SÖZ VERMİŞTİK

“Biz o zaman da bir söz vermiştik, kazansak ta kaybetsek de Kırıkkale´de olacağız, Kırıkkale´nin çocuğuyuz, işimizi aşımızı götürmeyeceğiz dedik hamdolsun bugün sözümüzü tutarak sizlerin karşısına geldik. Geçmişten günümüze liderimizin emrinden hiç taviz vermeden MHP´nin başarılı olabilmesi için içteki ve dıştaki bütün hainlerin karşısında meydan okuduk ve liderimizin emrinden de gram sapma olmamıştır bundan sonra da olmayacaktır. Şimdiden yarışta olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İster aday olayım, ister olmayayım, aday olan arkadaşımın yanında canla başla çalışacağımın sözünü veriyorum” dedi. Haber: Kenan KUZUCU