ÇAĞLAR ATMACA

Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci başkan yardımcısı da belli oldu

 

VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİLER 
Ak Parti Kırıkkale teşkilatı saha çalışmaları kapsamında Yahşihan ilçesi ve ilçeye bağlı köylere ziyaretlerde bulundu. İlçe merkezinde esnaf ziyaretinin ardından köy ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti Kırıkkale teşkilatının kurmayları Mahmutlar Şarklısı ve Keçili köylerinde vatandaşlarla biraraya gelerek taleplerini dinledi. Yapılan ziyaretlerde tamamlanan ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verilirken, hayata geçilmesi planlanan çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulunuldu. 
ARAZİLER SUYA ULAŞIYOR 
Ziyaretlerle ilgili bilgiler veren Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Durmadan duraksamadan herşeye rağmen yatırımları takip ediyoruz. Milletvekilimiz Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanımız Murat Çaykara, İl ve ilçe teşkilatımızın Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yahşihan ilçemizde hemşehrilerimizle biraraya gelerek taleplerini aldı. Şarklı köyümüzün sulama barajını kontrol edip tüm arazilerimizi suya ulaşması için çalışmaları başlattık. Ak Parti olarak ilimizin her noktasına hizmet götürmek için çabamızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.