Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen ve bu doğrultuda çalışma yaptığı açıklayan Türk Metal Kırıkkalespor dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Taraftarlar tarafından ağır davranmakla suçlanan transfer komitesi çalışmalarını sürdürdüğünü ve gerek iç transferde gerekse dış transferde bir çok futbolcu ile görüşme yaptığını anlaşma sağlanan futbolcularla önümüzdeki günlerde mukavele imzalanacağını duyurmuştu.

YUVAYA DÖNDÜ

Türk Metal Kırıkkalespor yönetimi uzun bir süredir görüştüğü eski kaptanı Uğur kütük ile tekrar anlaştığını kamuoyuna duyurdu. Uzun yıllar Kırıkkalespor forması giyen ve geçen sezon başında Manisa Büyükşehir ile anlaşan ve burada Şampiyonluk sevinci yaşayan deneyimli forvet futbolcusu ile her konuda anlaşıldığı ve mukavele imzalandığı duyuruldu. Başarılı forvet futbolcusu Uğur bir yıl sonra tekrar Kırıkkalespor´a gelmekten son derece mutlu olduğunu bu senede belirlenen hedef doğrultusunda elinden geleni yapacağını açıkladı.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Kylian Mbappé hangi takıma gidecek? Mbappe, Real Madrid’e gitti mi? Kylian Mbappé hangi takıma gidecek? Mbappe, Real Madrid’e gitti mi?

Bu arada kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre transfer komitesini yaklaşık on´a yakın futbolcu ile ön görüşme yaptığı bu futbolcuların büyük bir kısmı ile ön anlaşma sağlanıldığı belirtildi. Kulüp yönetiminin BAL´deki yaş statüsünün açıklanmasından sonra bu futbolcular için toplu imza töreni düzenleyeceği belirtiliyor.