TEŞEKKÜR MEKTUBU YARIŞMASINDA KIRIKKALE´DEN DERECE

 

Kırıkkale Kız Halk oyunları Türkiye 3. oldu Kırıkkale Kız Halk oyunları Türkiye 3. oldu

KAHRAMANLARIMIZA MİNNETTARIZ

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ‘Tüm Kahramanlarımıza Minnettarız´ parolası ile başlatılan mektup yarışmasında 13-17 yaş kategorisinde Kırıkkale Özel Başaran Koleji öğrencisi İnci Ayan dereceye girdi.

 

7 BİN 562 ADET BAŞVURU OLDU

Korona virüs mücadelesi süresince başta sağlık çalışanları olmak üzere toplumun birçok kesimi üzerine düşen sorumluluğu fazlaca yerine getirdi. Canla başla çalışan bu insanlara teşekkür etmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik hizmetleri Genel Müdürlüğü bir yarışma düzenledi. ‘Evde Kal Sağlıklı Kal´ anlayışı doğrultusunda online olarak gerçekleştirilen ve 13-17, 22-29 yaş aralığında düzenlenen yarışma için 7 bin 562 adet başvuru oldu.  Yarışmanın 13-17 yaş kategorisinde Kırıkkale Özel Başaran Koleji öğrencisi İnci Ayan ilk 10´a kalarak dereceye girdi.

 

GÜZEL SONUÇLAR OLUŞTURDU

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nda sonuçlanan yarışmada birinci seçilen mektupları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca´ya iletti.  Korona virüs dolayısıyla tüm çalışanlara moral vermek amacıyla yapılmış yarışma hem katılan sayısının yoğunluğu hem de mektup içerikleri bakımından güzel sonuçlar oluşturdu. Haber: Ersin Atasayar