TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİ AĞI

Türkiye´de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye´nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Üyeleri geçtiğimiz gün yapılan seçimle belirlendi. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında sabah saat 10.00 itibari ile başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00´da sandıkların kapanması ile sona erdi.

 

19 KADIN GİRİŞİMCİ OY KULLANDI

İl Kadın Girişimciler Kurulu için 19 kadın girişimci oy kullandı. İl Genç Girişimciler seçiminde ise 22 genç isim oy kullandı. TOBB tarafından belirlenen seçim takvimine göre Mart ayının ilk haftasında İcra Komitesi üyelerinin oyları ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu yeni başkanları seçilecek. Gerçekleşen seçim sonucu oluşan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği asil ve yedek listeleri şu şekilde;

 

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYE LİSTESİ

Bahşılı'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı Bahşılı'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Asil Üyeler: Suna Arpaçay Özer, Ümran Kesici, Melek Sultan Tufan, Rabiye Özaydın, Rabia Kaya, Gülsün Aldemir, Kübra Şerbetçioğlu, Ayşe Gökyay, Aylin Uzel, Selcen Güni, Nesrin Gençoğlu ve Ayşe Şahin.

Yedek Üyeler: Ayten Polat, Ülkü Soyalp, Nur Banu Karakuş, Ayşe Elidemir, Zehra Karaca, Filiz Doğan, Sultan Öztürk, Sibel Oluk, Elif Eken, Şaduman Yüksel, Gülpınar Savaş ve Fatma Türkyılmaz.

 

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ÜYE LİSTESİ

Asil Üyeler: Caner Kırlangıç, Korhan Özaydın, Gökhan Şerbetçioğlu, Osman Şenses, Haşmet Kara, Tolga Ersan, Erhan Emre Ateş, Furkan Serhat Özen, Murat Selen, Bülent Karapolat, Mehmet Çiçek, Demircan Algül, Ozan Orhan Ve İsmail Küçükarslan.

Yedek Üyeler: Safa Korkmaz, Onur Başaran, Hasan Akyıldız, Emrah Ayata, Mehmet Can Bozkurt, İbrahim Çiçek, Ali Kılıçaslan, Mustafa Ersan, Alperen Özer, Çetin Pozan, Mahir Sungur, Emrah Doğan, Ragıp Cihat Mencet Ve Hüseyin Aydın.

 

HABER: Emel Selci