Bunalımdaki şahıs otoparkta intihar etti Bunalımdaki şahıs otoparkta intihar etti


Yaklaşık 20 gündür su sıkıntısının baş gösterdiği Irmak Muhtarlığında vatandaşlar isyan etme noktasına geldi. Vatandaşlar Ramazan ayının başında başlayan sıkıntının bir türlü çözülmediğini çözüm içinde muhatap bulamadıklarını söylediler.Köylüler problem çözülmezse Ankara karayolunu trafiğe kapatacaklarını söylediler

Irmak su sıkıntısı bitmek bilmiyor. Yaklaşık 20 gün önce su problemi baş gösteren köyde su pompalarının arızalanmasından kaynak yanan problemin çözüldüğü açıklanmıştı. Ancak köylüler su pompalarının güçlü olmadığın ve köyün yüksek yerlerindeki mahallelere su çıkmadığı ve sıkıntının hala devam ettiğini söylediler. Özellikle Seyrantepe ve Fatih Mahallelerinde vatandaşlar isyan edecek duruma geldiği belirtildi.

Köyün yarısında su olduğunu, geri kalan yarısında ise günlerdir su olmadığını ifade eden köy halkı,

birkaç mahallenin ise susuz olduğunu, çocuklarının perişan olduğunu ifade ettiler. İl Özel İdaresi, Valilik gibi kurumlara dilekçe yazmalarına rağmen halen çözüm bulunmadığını belirten köylüler telefon etmelerine rağmen karşılarında muhatap kimseyi bulamadıklarını söylediler. Belediyelikken böyle bir sorun yaşamadıklarını belirten köylüler su sıkıntısı devam etmesi halinde Kırıkkale Ankara karayolunu trafiğe kapatacaklarını söylediler.