MÜSLÜMANLAR ZULÜM GÖRÜYOR

Bayraktar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ Balfour Deklarasyonu ile ilgili açıklamamıza geçmeden önce hafta başında terörist İsrail tarafından şehit edilen 9 kardeşimize Allah´tan rahmet diliyoruz. İşgal rejimi Gazze sınırında Müslüman halkın direnişine ait bir tüneli füzeyle bombalayıp ardından tünele gaz sıkarak 9 mücahidimizi şehit etmiştir. Bu haberler bizim azmimizi ve gayretimizi artırmaktadır. Filistin´e, direnişe ve şehitlere selam olsun. Terörist İsrail çok yakında nasıl bir yıkılışa uğrayacağını görecektir.

 

TOPRAKLARIMIZA GELMİŞLERDİR

“Birinci Dünya Savaşı kim ne derse desin bir emperyalist paylaşım savaşıdır. Bugün demokrasi, insan hakları ve özgürlük kelimelerini dillerinden düşürmeyen İngiltere ve Fransa başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesi yağma ve talandan aldıkları payı artırmak için savaş teknolojileri ile birer işgalci olarak topraklarımıza gelmişlerdir. 1492 coğrafi keşiflerle birlikte önce Amerika´yı, ardından Afrika, Avustralya ve Asya Pasifik´i yağmalayan sömürgeciler gözlerini en son İslam coğrafyasının kalbine, bugün adına Ortadoğu denilen topraklara dikmişlerdir.”

Türk Ocakları 3 Mayıs Türkçülük Günü Etkinliği Düzenledi Türk Ocakları 3 Mayıs Türkçülük Günü Etkinliği Düzenledi

 

ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR

“Dünyada para trafiğine ve finans sistemine yön veren ırkçı emperyalizm en başta İngiltere hükümetini kendi hesabına kullanmaya başlamıştır. Irkçı emperyalizmin yani Siyonizm´in etkisinden kalan İngiltere Savaş Kabinesi, Filistin topraklarını Siyonistlere açma kararı almıştır. 2 Kasım 1917´de İngiltere Savaş Kabinesi´nde bakan olan Arthur James Balfour, ırkçı emperyalizmin önde gelen isimlerinden Rothschild´e bir mektup yazmıştır. Balfour, Rothschild´de yazdığı mektupta, 'Majestelerinin Hükümeti, Filistin´de Yahudiler için bir ulusal yurt kurulmasını uygun karşılamaktadır ve bu hedefin gerçekleştirilmesini kolaylaştırmak için elinden geleni yapacaktır.” demiştir.

 

İNSANLIKTAN ÖZÜR DİLEMELİDİR

“2 Kasım 2017. Balfour Deklarasyonu´nun 100. Yıldönümü. Bu deklarasyon İngiltere´nin utanç vesikasıdır.   İngiltere bu deklarasyondan ötürü öncelikle başta Filistin halkı olmak üzere bütün Ortadoğu halklarından ve bütün insanlıktan özür dilemelidir. Siyonist İsrail´in bölgeye adım adım yerleşmesine yardımcı olan, dolayısıyla İsrail´in döktüğü kana ortak olan ve Filistinlileri kendi topraklarında adeta sığınmacı pozisyonuna düşüren ve birçok Filistinlinin o toprakları terk etmesinde başrolü oynayan İngiltere, bu sorumluluğun manevi bedelini ödeyemeyecektir ancak mutlaka bunun maddi bedelini ödemelidir. Filistin halkına yıkımın bedelini tazminat olarak vermelidir” dedi.