Maç golle başladı

Kırıkkalespor ilk devreyi iyi bitirmek için çıktığı Yozgatspor karşılaşmasında istediğini alan taraf oldu. Maçın başında Ömer'in centilmenlik kurallarını hiçe sayarak attığı gol ile öne geçen sonraki dakikalarda oyunu forse ederek Rakip kalede goller aradı. Yozgatspor'un sakatlanan futbolcularının yerine giren yedek oyuncularından istediği verimi alamayınca ilk devrenin son daikkalarında iyice bocaladı. Nitekim ilk devrenin son dakikalarında Cansın'ın sert ortasını elinden kaçıran kaleci Aykut topu kalesinde gördü. İlk devre bu golle Kırıkkalespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarını ardından Yozgatspor'lu futbolcular teknik direktör Nihat Baran'ın etrafını sararak uzun süre futbolcularını tutunduğu tavrı şikayet ettiler.


İkinci yarı idare etti

Maçın ikinci yarısında konuk Yozgatspor daha atak olan taraftı. Kanatlardan getirdiği toplarla gol arayan konuk takım bunda başarılı olamadı. Ev sahibi Kırıkkalespor ise kontrataklarla gol aradı. İleri uç oyuncuları Cansın, Ufuk kontra ataklarda etkili oldular. Maçın 60. Dakikasında Yasin'in nefis ortasında son haftaların forkda futbolcusu Ufuk kafa ile topu filelere göndererek skoru 3-0 yaptı.Bu golden sonra Kırıkkalespor rakibini topla daha çok oynamasına izin verdi. Maçın son bölümünde etkili olan Yozgatspor 90+1 dakikada Selim'in serbest vuruştan attığı golle maçın skorunu tayin etti 3-1

En iyi NBA oyuncuları! İşte NBA’in kralları! En iyi NBA oyuncuları! İşte NBA’in kralları!

SAHA: Fikret Karabudak

HAKEMLER: Bilal Çavuş (***), Ferhat Alkan (***),Erdi Öz (***)

KIRIKKALESPOR: Tayfun (***),Murat (***),Sabri (***),Yasin (***),Celal(***),Veysi (***)(Emre *),Ömer (***)(Muhammet **), Gökhan (***),Ufuk (***),Bahri (***)(Tunahan*),Cansın (***)

YOZGATSPOR: Aykut (**),Harun (**), Hamza (*),Feyzullah (**) Serhat (*)(Fatih *),Justin (**)(İsmail *),Aytaç (**), Oğuzhan (**), Fatih (*)(Ahmet *), Gökhan (**),Selim (**)

GOLLER: Dk 4 Ömer, Dk 44 Cansın Dk 60 Ufuk (Kırıkkalespor) Dk 90+1 Gökhan (Yozgat)