Kırıkkale Valisi Ali Kolat Kırıkkale Valisi Ali Kolat 22. Dönem İl Genel Meclisi üyeleri ile kapanan 12 Belediye Başkanına Öğretmen evinde bir veda yemeği verdi. Yemeğe İl Genel Meclisi Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı Ankara'da bir programa katılması gerektiği için katılamazken İl Genel Meclis Üyeleri Kudret Sayın, Dağıstan Bilgiç, Haydar Bozdemir, Selim Aksoy, Mehmet Erdemir, Muhsin Yakut, Mustafa Öncar, Adem İnyurt, Mustafa Aydemir, Bekir Bal, Ahmet Yaşar Carı, Halil İbrahim Bildik, Mustafa Kürşad Çiçek, Şerafettin Atalay, Eyyup Aydın, Bahtiyar Karapolat, Ali Türker, Kadir Çakıroğlu, Habip Altıntop, Mustafa Alan, Selehattin Yıldıran katıldı.
Güzel hizmetler yaptık
Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Kolat 22. Dönemde İl Genel meclis Üyeleri ile Kırıkkale için güzel hizmetler yaptıklarını söyledi. Kolat ' İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımız bizim işimiz bitti diye düşünmesinler. Onların bilgi ve tecrübelerinden yaralanacağız kapımız ve gönlümüz sizlere sürekli açık olacak. İlimizin problemleri konusunda fikirlerinizi alacağız.Bu fikirlerden de takibi yaralanacağız' şeklinde konuştu.
Hizmet aksamaz
Vali Kolat kapanan 12 belde belediyesinde hizmetin de devam edeceğini belirtti. Kolat ' Belediyeleri kapanan beldelerimizde hizmetler devam edecek. Burada yaşayan vatandaşlarımız hizmet almaya devam edcek' şeklinde konuştu
Plaket verildi
Konuşmaların ardından İl Genel meclis üyeleri ve Kapanan Karaahmetli, Koçubaba ,Kulaksız, Büyükavşar, Büyükyağlı, Konur , Köprüköy, Güzelyurt, Hamzalı, Irmak, Kılıçlar Belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı Kırıkkale Valisi Ali Kolat tarafından birer başarı plaketi verildi.