KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 16 MAYIS 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 16 MAYIS 2024

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale hızlı tren projesi çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Bu hatla Yerköy, Kırşehir, Aksaray, Ulukışla demir yolu projesine bağlantı sağlanacak”

 

GÖNÜL MECLİSLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisince Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.  Erdoğan, CHP´nin salon toplantılarıyla 'dostlar alışverişte görsün' kabilinden üç beş mitingle seçim dönemini geçirmeye çalıştığını, AK Parti´nin illerin, ilçelerin en büyük meydanlarında yüzbinlerle buluştuğunu belirtti. Haritayı renklere bölmeden, her ile, ilçeye 82 milyona ulaşmaya çalıştıklarını dile getiren Erdoğan, mitinglerin sadece bir seçim çalışması değil, aynı zamanda milletle istişare ettikleri gönül meclisleri olduğunu söyledi.

 

MEYDANDA HESAP YOK

'Mitingler bizim ilham aldığımız, güç aldığımız daha büyük mücadeleler için kuvvet topladığımız en önemli enerji kaynağımızdır.' diyen Erdoğan, mitinglerin meydanların, sokağın sesine aracısız kulak verme vesilesi olduğunu ifade etti. Erdoğan, 'Bizim için anketçilerin değil, milletin sözü kıymetlidir. Bizim için medyanın değil, meydanın ne dediği önemlidir. Çünkü bu meydanda hesap yok, bu meydanda sadece muhabbet var.' diye konuştu.

 

DEMİR YOLU PROJESİNE BAĞLANTI SAĞLANACAK

Samsun-Sivas arasındaki hat kesiminin modernizasyonunun, sinyalizasyonunun yapımında sona gelindiğini belirten Erdoğan, bu yıl hattın işletmeye açılacağını vurguladı. Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projemizin proje çalışmaları devam ediyor. Bu hatla Yerköy, Kırşehir, Aksaray, Ulukışla demir yolu projesine bağlantı sağlanacak. Böylece Samsun´un İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi´ne Samsun ve Mersin limanlarına olan bağlantısı artık hızlı trenle olacak' dedi. Haber Merkezi