Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden lider Kırıkkalespor ‘da gözler Yolspor karşılaşmasına çevrildi. Temsilcimiz konuk edeceği rakibi karşısında galibiyetten başka hiç bir sonuç yaramayacak.

Ligin ikinci yarısında hem kendi sahasında hem de deplasman´da maç kaybetmeyen Kırmızı- Lacivertliler oynadığı futbolla şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini gösteriyor.  Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 5 hafta temsilcimiz bekliyor. Bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kayseri Yolspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren temsilcimizde moraller en üst seviyede.

   Şampiyonluk yolunda en yakın takipçisi olan Yozgatspor´un iki puan önünde liderlik koltuğunda oturan ekibimizin kalan maçlarda kayıp edeceği en ufak puan veya puanlar hem liderliği kaybetme hem de bitime son 5 maç kala rakibi Yozgatspor´un gerisine düşme tehlikesi ile de karşı karşıya kalmış olacak.

Kaleye yakışanı yapacağız

Liderlik koltuğuna oturan Kırmızı- Lacivertli Futbolcular teknik heyete ve yönetime pazar günü oynanacak maçın ne kadar önemli olduğunun bilinci içerisinde olduklarını belirterek rakibimize karşı Kırıkkalespor´a yakışır bir futbol oynayarak hem galibiyet hem de liderliği devam ettireceklerine dair söz verdikleri öğrenildi.

Futbolcularıma inanıyor ve güveniyorum

Antrenman sonunda futbolcularını etrafına toplayarak kısa bir motivasyon konuşması yapan Teknik patron Hasan Erkin Şimşir, Kendi adımıza şampiyonluk biletini alacağımız, final maçları bu haftadan itibaren başlıyor.  Kalan tüm maçlarımızı kazanmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Şampiyonluk yolu kalan 5 maçtan geçecek. Sizlerden isteğim performansınızın daha da üstüne çıkmak zorundasınız. Ben bu gücün sizlerde olduğunu görüyorum bunu başaracak güçtesiniz. Ben sizlere sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum dedi.

___________________________________________________________________________________________________________________

 

GOLLER TARAFTARA ARMAGAN

Zirveyi yarışından kopmamak adına Çankırı Belediyespor karşısına çıkan Türk Metal Kırıkkalespor rakibini deplasman´da net bir skorla yenerken grup lideri Yozgatspor´un Ankara´da Altındağ Belediyespor´a yenilmesi ile grubun yeni lideri oldu.

 

Taraftarlardan yoksun olarak oynanan maçta rakibi karşısında daha iyi futbol sergileyen Kırmızı- Lacivertli futbolcular kazanma adına tüm gücünü sahaya yansıtarak çok önemli 3 puan alarak zirveyi ele geçirmeyi başardı.

 Kazanılan 3 puanın mimarları maçtan sonra yaptıkları açıklamada, Deplasman´da alınan galibiyetin ve liderliğe yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz dediler. Futbolcular İlk kez taraftarlarımızın desteğinden yoksun olarak oynadığımız deplasman maçında onların gücünü her zaman yanımızda hissederek bu maça konsantre olduk. Her ne kadar tribünlerde yerlerini almasalar da biz attığımız golleri,  galibiyeti ve liderliği cefakâr taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bu sevgi inanılmaz  onlar bu sevginin en iyisine layıklar.   Biz sahada görevimiz yaptık kazanmak zorunda olduğumuz maçı kazandık 90 dakika içerisinde rakip takımın kalesine attığımız çok önemli 3 golü yanımızda olamayan tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz dediler.

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Lider taraftarlarıyla buluştu

 

Bölgesel Amatör Lig´de aylardır liderin peşini bırakmayan ve sonunda lider olan Türk Metal Kırıkkalespor, ‘Lider Geliyor´ tezahüratlarıyla karşıladılar. 

Şampiyon Türk Metal kupasını kaldırdı Şampiyon Türk Metal kupasını kaldırdı

 

TARAFTARLAR MEYDANA AKIN ETTİ

Salı Günü Çankırı Belediyespor´u 3-0 mağlup eden Kırmızı-Lacivertliler aynı akşam Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı´nda taraftarlarınca görkemli bir şekilde karşılandılar. Çankırıspor maçı sonrası bine yakın Kırıkkalespor taraftarı Cumhuriyet Meydanına akın etti.

 

ŞAMPİYON, ŞAMPİYON KIRIKKALESPOR

Lider Türk Metal Kırıkkalespor´u Cumhuriyet Meydanı´nda karşılayan Kırıkkalespor taraftarları ‘Şampiyon, şampiyon Kırıkkalespor´ sloganıyla meydanı inlettiler. Kırmızı-Lacivertlileri taşıyan otobüsün meydana gelmesinden sonra futbolcuları bağrına basan taraftarlar, yaklaşık bir saat boyunca tezahüratta bulundular.

 

19. HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI

Aylar sonra liderlik koltuğuna oturan Kırıkkalespor, 19. Haftayı galibiyetle kapatarak 2 puan farkla zirvedeki yerini korudu.  Türk Metal Kırıkkalespor hafta sonu kendi sahasında seyircisiz oynayacağı Kayseri Yolspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.