VERGİ İNANÇTIR

Vergi bilincinin artırılması ve vergilerini düzenli şekilde ödeyenler için Kırıkkale Valiliği konferans salonunda ödül töreni düzenlendi. Ayrıca törende Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Vergi İnançtır´ adı altında şiir kaleme alan Abdul Fettah Piliç´de teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

 

Atatürk’ün Kurtuluş Mücadelesi’nin meşalesini yaktığı gün Atatürk’ün Kurtuluş Mücadelesi’nin meşalesini yaktığı gün

KDV DEVLETİN HAKKIDIR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Defterdar Veysi Şahin, verginin ülke ekonomisi için önemli olduğunu söyledi. Daha sonra konuşma yapan Vali Ali Kolat ise, vergi bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla hep birlikte yapılan çalışmaların daha da artması gerektiğine vurgu yaptı.

 

VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Konuşmaların ardından Vergi Rekortmenleri ödüllerini aldı. Törende kurumlar ve gelir vergisi olarak, Hasan Altın, Haydar Yöndemli, Ayşe Feryal Karaaba, Sibel Güleç, Erhan Erdal ödülünü alırken, Kurumlar Vergisi olarak, Eryapı Sanayi ve Ticaret, DSA Kimya ve Tarım Ürünleri, Mega Mühendislik, Yeni Hedef Harita, Han Teknik Yapı Denetim, Öz Lider Mobilya, Trabzon İnşaat ve Asude Mühendislik aldı.