ÖNAL KÖYLÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, Çelebi ilçesine bağlı Hacıyusuflu Köyü´nü ve Karakeçili ilçesini ziyaret etti. Ziyaretlerinde köylüler ile tek tek sohbet eden Vekil Önal, köylünün sorunlarını dinleyerek, not aldı.

 

SU SORUNUNA DUYARSIZ KALMADIK

Hacıyusuflu Köyü´nde açıklamalarda bulunan Milletvekili Önal, “Yaz mevsimi boyunca birçok köyümüzü ziyaret ederek sorunlarını dinledik ve not aldık. Bu kapsamda yaklaşık 1 ay kadar önce Çelebi ilçemize bağlı Hacıyusuflu Köyü´müzü de ziyaret etmiştik. Köylülerimizin sorunlarını dinlediğimde herkesin ortak talebi yaşanan su sorununun bir an önce çözüme kavuşturulması idi. Bizlerde bu konuya duyarsız kalmayarak Köy Muhtarımız Çetin Güngör ile bir çalışma yaptık. Sondaj ile çıkarılan su getirttiğimiz borularla köy merkezine getirildi. Köyümüzün böylece uzun süredir yaşadığı su sorunu kalıcı çözüme kavuşmuş oldu” diye konuştu.

 

Kırıkkale ve 51 ilde Narkoçelik-15 operasyonu! Kırıkkale ve 51 ilde Narkoçelik-15 operasyonu!

HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ

Kırıkkale iline bağlı köyleri ziyaret etmeye devam edeceğini belirten Milletvekili Önal, “İmkanımız ve gücünüz ölçüsünde tüm hemşehrilerimize ulaşmaya, sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye çalışıyoruz. Kırıkkale ve Kırıkkaleliler her şeyin en iyisine layık” dedi. Köy Muhtarı Çetin Güngör ise CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal´a yaptıkları çalışmalardan dolayı köylüleri adına teşekkür etti. HABER: KENAN KUZUCU