ÖNCE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İNDİRİP YAPTI

Yüksek İhtisas Hastanesi çevresinde bulunan Yaşar Usta isimli işletme pandemi sürecinin başında sağlık çalışanlarına %20 indirim yaptı. Salgının etkisini artırması ve kısıtlamaların artmasıyla yalnızca sağlık çalışanlarının değil birçok vatandaşın mağdur olduğunu gören işletme sahibi Halil Apaydın, %20 indirimi herkese uygulamaya başladı. 1986 yılından bu yana lokantacılık yapan ve Toprak Mahalledeki Özen Pideden sonra ikinci şubesi olarak Yaşar Usta´yı satın alan Halil Apaydın, pandemi sürecinde fiyatlarına yaptığı indirimle müşterilerinden tam not aldı.

SONRA HERKESE İNDİRİM YAPTI

Yüksek İhtisas Hastanesinin hemen yanında faaliyet gösteren Yaşar Usta Restoran sahibi Halil Apaydın gazetemize yaptığı açıklama da “Bizim işletmemiz hastaneye en yakın lokanta. İşletmemizde çorba, pide ve kebap çeşitleri var, müşterilerimiz ekseriyetle zaten sağlık çalışanıydı. Salgın hayatımıza girince hemen indirim yaptık. Hiçbir talep gelmediği halde yaptık indirimi. Sonra yaz bitince kısıtlamalar arttı. Bütün iş yerleri kapalı, birçok insan işsiz kaldı, bizim işletmemiz ise şartları yerine getirmemiz şartıyla açık. Biz ahi kültürünü taşıyan ve yaşatan esnaflarız. Fırsatçılık bize yakışmaz dedik, salgının tek mağduru sağlık çalışanları değil, artık herkes bunun mağduru dedik ve tüm müşterilerimize %20 oranında indim yaptık. Devamlı müşterilerimize siparişlerini teslim edip az para ödeyince şaşırıyorlar.” İfadelerini kullandı.

PAKET SERVİS YAPIYORUZ

Saat 21.00´a kadar paket servis yaptıklarını ifade eden Halil Apaydın “Benim burası 2. İşletmem. Toprak Mahallede bulunan Özen Pidede benim. Aynı uygulamayı orada da yaptık. Kurallar gereği paket servis şeklinde çalışıyoruz. Akşam saat 21.00´a kadar işletmemiz açık. 1986 yılından beri bu işi yapıyorum, 34 yıldır bu işin içerisindeyim. Hiç böyle sorun yaşamamıştık, bu korona ülkemize çok zarar verdi. Allah herkesin yardımcısı olsun, Allah tüm hastalarımıza şifa versin. Bu süreçte hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bereket paylaştıkça artar. Elimizden geldiğince bizde elimizi taşın altına koyduk. İnşallah biran önce normal hayatımıza döneriz” ifadelerini kullandı. Haber: Çağlar Atmaca

/resimler/2020-12/24/1703025169499.jpg

Çalınan Instagram’ı geri alma Çalınan Instagram’ı geri alma

/resimler/2020-12/24/1703208607364.jpg