APAYDIN ARTIK YAŞAM´DA

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nin hekim kadrosuna yeni bir doktor daha katıldı. Uzun süredir Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde görev yapan ve şehrin yakından tanıdığı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Osman Özcan Apaydın bundan sonra Yaşam Hastanesi´nde görev yapacak. İhtisas´tan ayrılarak Yaşam Hastanesi´ne geçen Op. Dr. Apaydın hasta kabul etmeye başladı.

 

BAŞARILI BİR HEKİM

KKÜ öğrencilerine israfın azaltılması eğitimi verildi KKÜ öğrencilerine israfın azaltılması eğitimi verildi

2002 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi´nden mezun olan, uzmanlığını da Hacettepe Üniversitesi´nde tamamlayan Op. Dr. Apaydın, 2002 yılında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde göreve başladı. 2017 yılına kadar burada görev yapan Apaydın, Kırıkkale ve çevresinde tanınan bir hekim olarak dikkat çekti. Yaşam Hastanesi ile anlaşan ve YİH´teki görevinden ayrılan Dr. Apaydın, Yaşam´da görevine başlayarak  hasta kabul etmeye başladı.

 

HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

Yaşam Hastanesi´nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Op. Dr. Apaydın, “2002´den bu yana sağlık sektörünün içinde Kırıkkale ve çevresine sağlık hizmeti vermeye çalışmış biri olarak bundan sonra çalışmaya Yaşam Hastanesi´nde devam edeceğim. Hastane gerçekten çok güzel olmuş. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Artık sağlık hizmeti ve çalışmalarımızı burada yürüteceğiz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.