SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar” SP Kırıkkale Başkanı Kutluca, “Kendilerini ifşa eden siyasetimizden rahatsızlar”


Ülkücüler mazlumların yanında

Başarılı çalışmaları ile toplumun her kesiminden destek gören Ülkü Ocakları mazlumların yanında olmaya devam ediyor.

BELEDİYE GİBİ ÇALIŞIYORLAR

Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı corona virüs salgının ilk gününden bu yana yaptığı çalışmalar ile her kesimden takdir topluyor. Salgının ilk gününden bu yana tıpkı bir belediye gibi çalışan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, mazlumların yanında olmaya devam ederek yine erzak dağıtımı yaptı. STK´ların en önemli görevlerinin halkın her türlü sorununa karşı mücadele etmek olduğunu belirten Ülkü Ocakları üyeleri, “Ülkü Ocakları her zaman mazlumların yanındadır. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir Peygamberin ümmeti olarak bizler, bulunduğumuz şehrin her bir mazlumunun derdi ile dertlenmeliyiz” ifadelerini kullandılar. Ülkü Ocaklarının hazırladığı erzakları ihtiyaç sahiplerine ileten Ülkü Ocakları Teşkilatı, bu süreçte tıpkı bir belediye gibi çalışarak mazlumların yanında yer almaya devam ediyor.

ZALİME ALP, MAZLUMA EREN

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Tuner Alp Tekin yaptığı açıklamada her hafta erzak dağıtımı yaptıklarını belirterek “Ülkü Ocakları olarak bu süreçte üzerimize düşen vazifeyi eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki Ülkücüler beklenendir, biliyoruz ki Ülkücüler aranandır, biliyoruz ki Ülkücüler derdi de neşeyi paylaşandır. Salgının ülkemizde görüldüğü ilk andan bu yana her türlü ihtiyaca karşılık vermeye çalışıyoruz. Çünkü Ülkücüler, Alperendir. Zalime karşı nasıl Alp gibi dik duruyorsak, mazluma karşı eren olmak zorundayız. Her hafta düzenli olarak erzak dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Her günümüzü bugün daha fazla kişiye nasıl ulaşırız telaşı ile geçiriyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecek, İnşallah daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşıp bir nebzede olsa onlara moral olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber: Ahmet Ünal