Sezona kötü bir başlangıç yapan ve ilk üç haftada ummadığı sonuçlar alan Kırıkkalespor geçen hafta kan değişikliğine gitmiş ve takımın başına Nihat Baran'ı getirmişti. Nihat Baran'ın takımın başına geçmesinin ardından sezona yeni başlıyoruz parolası ile çalışmalara başlayan kırmızı lacivertliler yarı kendi sahasında grubun güçlü takımlarından Keçiören Bağlumspor ile Fikret Karabudak Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Kırmızı lacivertlilerde tek hedef sezonun ilk galibiyeti almak. Bunun yanı sıra alınan galibiyetle son haftalardaki kötü gidişi durdurmak

En çok gol atan takım

Kırıkkalespor – Keçiören Bağlumspor karşılaşması grupta ilginç istatistiği olan iki takımında karşılaşması olacak. Grupta oynanan üç haftada attığı 6 gol ile grubun en golcü takımı olan Ankara temsilcisi ile geçen üç haftada fileleri havalandıramayan Kırıkkalespor karşı karşıya gelecek.Pazar günü saat 15:00'da başlayacak maç büyük çekişmeye sahne olacak.

Kırıkkalegücü kümede kalmayı garantiledi Kırıkkalegücü kümede kalmayı garantiledi

*/*//*/*/*/*/*/*

SAHA: Fikret Karabudak

HAKEMLER:

Burak Şahin

Samet Mutlu

Alican Özşen

KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR

1-Hasan Emre

2-Mustafa

3-Uğur

4-Gökhan

5-Serhat

6-Oğuz

7-Zeki

8-Sercan

9-Ümit

10-Özkan

11-Emrah

KIRIKKALESPOR

1-Muhammet

2-Murat

3-Yasin

4-Sabri

5- Tunahan

6-Celal

7-Muhammet (Hasan)

8-Gökhan (Veyis)

9- Ufuk

10-Bahri

11 Cansın

*/*/*/*/*/*/*/

Zamanı geldi

Kırıkkalespor teknik direktör Nihat Baran artık kötü gidişin sona erme zamanı geldiğini Bağlum maçında galibiyetten başka düşüncelerini olmadığını söyledi

Sezona yeni başlıyoruz parolası ile Bağlumspor karşısına çıkacak olan Kırıkkalespor'da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Nihat Baran tüm hazırlıklarını tamamladıkları hedeflerini üç puan olduğunu söyledi. Baran Pazar günü söz sırasının futbolcularında olacağını kendilerine güvendiğini söyledi. Cuma günü yapılan antrenmanın ardından kendi tesislerde kampa giren takımda morallerin yerinde olduğu belirtildi.

Moral desteği lazım

Kırıkkalespor teknik patronu Nihat Baran tüm çalışmalarını tamamladıklarını iyi hazırlandıklarını söyledi. Baran futbolcuların artık taraftarların vereceği moral desteğine ihtiyacı olduğu söyledi. Baran ' Göreve geldiğim günden bu yana futbolcularıma mücadele etmeden başarını gelmediğini anlatmaya çalıştım. Gördüğüm eksik yönlerini kendilerine anlattım.Artı yönlerimizi arttırmak ,eksi yönlerimizi kapatmak için yaptığımız antremanlarda çalıştık. Şimdi tüm söz futbolcularımızda. Taraftarlarımızın vereceği destek ile bu maçtan alnımızın akı ile çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan isteğimiz maç boyunca takımlarını desteklemeleri ' şeklinde konuştu.