Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi Karakeçili’de Yiğit Hamza için kermes düzenlendi


 

ŞİMŞEKLER DEVREYİ LİDER BİTİRDİ

 

ŞİMŞEKLER FIRSAT TEPTİ

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başpınar Stadı´nda ligde 22 puanla üçüncü sırada bulunan Çilimli Belediyespor´u konuk etti.

 

İlk yarının son haftasının zorlu mücadelesini Emre Can Furuncu, Eray Pınar ve Alper Yıldırım üçlüsü yönetti. Zorlu mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

 

GOLLER İKİNCİ YARIDA

Lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor oyuna fırtına gibi başlasa da ilk yarıda yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. Buna karşın konuk Çilimli Belediyespor daha çok savunma yaparak gol yememeyi amaçladı. Karşılıklı atakların gol getirmediği bu yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda daha etkili ve atak bir futbol ortaya koyan Şimşekler Orçun Selduman´ın güzel golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilerleyen dakikaları ile birlikte beraberlik için yüklenen Çilimli Belediyespor´lu Hüseyin Arslan´ın ayağından bulduğu golle 1-1 beraberliği yakaladı. İki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince Kırıkkale Büyük Anadoluspor üstün oynadığı maçta güçlü rakibi ile 1-1 berabere kalarak aradaki puan farkını açma fırsatını kullanamadı.