41 TAKIM KATILDI

İl oluşumuzun 30. yılı nedeniyle sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirilmesi, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amacıyla Kırıkkale Valiliği himayesinde, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ‘Valilik Kupası´ turnuvası büyük çekişmelere sahne oldu.

 

Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi Kırıkkale’de toz fırtınası havadan görüntülendi

KUPANIN SAHİBİ MUHAFIZLAR

Güzeltepe ve Muhafızlar futbol takımları arasında final müsabakası oynandı. Oldukça çekişmeli geçen turnuvada Muhafızlar rakibi Güzeltepe´yi 3-1 yenerek kupanın sahibi oldu. Final müsabakasının ardından kupa törenine geçildi. Valilik Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonu olan Muhafızlar futbol takımının kupasını Vali Yunus Sezer verdi. Vali Sezer´in elinden kupayı alan Muhafızlar Takımı sevinç gösterisi yaptı. 41 takım ve 902 sporcunun katıldığı turnuva sonunda Muhafızlar futbol takımı birinci olurken, Güzeltepe ikinci, Çınarspor üçüncü,  MKE Destekspor ise dördüncü oldu.

 

TEŞEKKÜRLER

Turnuvaya katılan tüm sporculara, teknik heyete, idarecilere ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “ Şehir olmak demek aynı duyguyu, aynı heyecanı ve aynı idealleri paylaşmak demek. 30 yıl geçmiş, inşallah daha nice 30 yıllar geçer. Bu heyecan, bu umut, bu birliktelik inşallah sonsuza kadar devam eder ” dedi.

 

41 TAKIM BİZİM GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONU

Valilik Kupası Tertip Komitesi Başkanı Metin Karakuş ise; Kırıkkale Valiliği himayesinde, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen ‘Valilik Kupası´ turnuvasının sona erdiğini söyleyerek “41 takım ve 902 sporcunun katıldığı turnuvamız sona erdi. Burada şampiyon Muhafızlar oldu fakat turnuvaya katılan tüm takımlarımız bizim gönlümüzün şampiyonudur. Bu turnuvanın yapılmasında büyük emekleri olan Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer´e gönülden teşekkür ederim”

 

İLK 4´E GİREN TAKIMLAR KUPALARINI ALDI

Yapılan konuşmaların ardından kupa törenine geçildi. 1´nci olan Muhafızlarspor´a kupasını Kırıkkale Valisi Yunus Sezer takdim etti. 2´nci olan Güzeltepespor´a kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü İ. Haluk Karahan takdim etti. 3´üncü olan Çınarspor´a kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sırrı Zengin takdim etti. 4´üncü olan MKE Destekspor´a kupasını Valilik Kupası Tertip Komitesi Başkanı Metin Karakuş takdim etti.