Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Samsun yolu üzerindeki Akcakavak Pazarcık Ulaş yolu üzerindeki Polis Hatıra Ormanı`nda düzenlenen etkinlikte bulundu. Etkinliğe İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut da ailesi ile katıldı , çok sayıda Emniyet mensubu eşi ve çocukları ve bazı okullardan gelen öğrenciler katıldı.

Güven vermek

Emniyet Müdürü Hasan Onar konuşmasında ' Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümünü kutluyoruz, bu etkinlikler bir hafta sürecek. Etkinliklerimizde en çok üzerinde düştüğümüz program. Halkımızla Polisi bir arada etkinliklerimize ortak etmek .Tüm halkımızın, meydana gelen en küçük bir olayda dahi 155 Polis İmdat hattını arayarak verecekleri destek bizlerin olay yerine en kısa zamanda intikaliyle basit bir olayın ciddi olaylara dönüşmesini engeller. Dolayısıyla halkımızla bir arada olursak, onların verdiği destekle huzurlu olan kentimizin huzurunu daha da artırırız. Kırıkkalelilerin verdiği destek aşikar. Olaylara, istatistiklere bakıldığında huzurlu bir kentimiz var. Bu huzuru devam ettirmek istiyoruz' dedi.

Gökyüzü uçurtma ile doldu

Hatıra ormanında İl emniyet müdürü Onar'da uçurtma uçurdu .Uçurtmaların havalanması ile gökyüzü bir anda rengarenk uçurtmalarla doldu.Küçük çocuklar arasında en iyi uçurtmayı kim uçuruyor müsabakasında , emniyet mensubu çocuklar arasında kıyasıya yarışma yaptılar.Tabi takla atıp düşen uçurtmaları da onarmak yeniden gök yüzüne çıkmasına yardımcı olan aileler oldu. Ailelerde çocuklardan fırsat buldukça uçurtma uçurarak çocuklarına geri döndüler. Hatıra ormanına getirilen kumanya ve meşrubatlar yenip içilerek gün piknik havasında geçirildi.